• Jiminis
  • Lifestyle
  • Eiwitrijk verpakt pasta recept met champignons en Parmezaanse kaas.
Lifestyle

Eiwitrijk verpakt pasta recept met champignons en Parmezaanse kaas.

We denken dat onze eiwitrijke verpakte pasta perfect past bij champignons en Parmezaanse kaas. Soms heb je gewoon behoefte aan een eenvoudige maaltijd met een hoge voedingswaarde, maar een lage keuken-spendeer-tijd. We willen alles eenvoudig houden, dus net als onze pasta die maar enkele ingrediënten bevat, hoef je ook maar enkele stappen te volgen.We denken dat de toevoeging van citroenschil het gerecht wat extra pit geeft en ook een vleugje kleur aan het geheel geeft. Je kunt altijd je favoriete kruiden toevoegen, zoals tijm, of een heerlijke verse peterselie.

Ingrediënten
200g porties JIMINI’S Macaroni eiwitrijke verpakte pasta
250 g champignons, gesneden
2 teentjes knoflook, fijngesneden
Een klontje roomboter
Een scheutje olijfolie
Een handjevol geraspte Parmezaanse kaas
De schil van een 1/2 citroen
Zout&peper

Bereidingswijze
1. Zet een pan gezout water aan de kook.
2. Verhit de olijfolie en boter op middelhoog vuur in een koekenpan met een zware bodem.
3. Voeg de champignons toe en bak ongeveer 10 minuten.
4. Kook ondertussen JIMINI’S Macaroni eiwitrijke verpakte pasta volgens de instructies op de verpakking.
5. Voeg de knoflook toe aan de champignons en blijf roeren tot de knoflook lichtbruin is. Pas op dat het niet verbrandt, want dan smaakt het bitter!
6. Als de champignons en knoflook bijna klaar zijn, voeg je de insectenpasta in de pan en meng ze goed.
7. Breng op smaak met zout&peper.
8. Serveer op een bord of in een kom. Strooi wat Parmezaanse kaas eroverheen en eindig met de citroenschil.

Als je een van onze recepten een keer probeert, vergeet dan niet om ons te taggen op Instagram, Twitter of Facebook met #Jiminis. We vinden het altijd leuk om te zien wat je hebt gemaakt en waar op deze aardbol je geniet van onze producten.

Commentaires :

Soyez le premier à laisser un commentaire