KREKELS - NATURAL

6,90 €

Dit product is niet langer op voorraad.

 verzending binnen 24 u.

Eetbare insecten - 2 tot 4 porties

 gevriesdroogde krekel, klaar om mee te koken!

Eetbare insecten bevatten dezelfde allergenen als schaaldieren

picto-europe-insectes-nature 100% Nederlandse eetbare insecten

Een bijzonder recept met insecten in elke doos!

BEGIN MET HET KOKEN VAN KREKELS MET JIMINI’S

Ben jij nieuwsgierig en wil je experimenteren met nieuwe smaken, texturen en vormen? Probeer dan eens om te koken met onze krekels! Je kunt gemakkelijk de keuken in duiken en beginnen met koken door de recepturen die wij ontwikkeld hebben op onze blog te volgen.

Als je krekels wil klaarmaken en toe wil voegen aan je maaltijd, kan je ze heel simpel gewoon bakken in een pan met je favoriete kruiden. Door hun knapperigheid en hun eiwit gehalte, zijn ze perfect voor in een pasta of een rijst maaltijd.

ONTDEK DE SMAAK VAN KREKELS

Onze krekels zijn een klein beetje gedroogd in de oven, ze zijn goud van kleur, knapperig en erg gezond. Ze smaken een beetje nootachtig en zijn bij elke maaltijd een heerlijke aanvulling. YUM! Wij hebben ze voor je klaargemaakt met mango, barbecue en salt&vinegar. Dit laat zien dat krekels erg veelzijdig zijn en je ze overal mee kan combineren.  

KOOK INSECTEN EN HERONTDEK EEN VOEDINGSBRON (ZE ZIJN PALEO!)

Het is waar dat er vaak wordt gezegd dat eetbare insecten het voedsel van de toekomst is. Maar dit is niet het geval. Wereldwijd eten er namelijk al ruim 2 miljard mensen insecten! Krekels bevatten meer dan 65% aan eiwit, ze hebben een hoog ijzer gehalte, bevatten vitamine B1, B12 en vezels. Ben jij klaar om de belevenis van eetbare insecten mee te maken?  

Voedingswaardedeclaratie :


Valeurs pour 100g :
Energie 2113kJ/505kcal
Vetten 26g
waarvan verzadigde vetzuren 10g
Koolhydraten 1g
waarvan suickers 0,5g
Vezels 7,9g
Eiwitten 62g
Zout 0,7g

Rijk aan eiwitten en vezels.

Ingredienten : Gedroogde hele krekels (Acheta domestica)

Waarschuwing: mensen die allergisch zijn voor weekdieren en schelpdieren en/of voor mijtachtigen kunnen een
allergische reactie krijgen bij de consumptie van insecten. Kan sporen van noten, gluten, ei, en sesamzaden bevatten.

Bewaarcondities: Droog en donker bewaren. Na opening binnen 3 dragen consumeren.

LEVERING, PRIJS EN RETOURNEREN

JIMINI'S maakt gebruik van de Colissimo-diensten van La Poste om snelle leveringen in Frankrijk en Europa te waarborgen. 


Leveringszones

JIMINI's verzekert levering overal in Frankrijk (met extra kosten voor de Franse overzeese departementen en gebieden) en over heel Europa in deze gebieden:

Zone 1: België

Zone 2: Duitsland, Luxemburg en Nederland

Zone 3: Spanje, het Verenigd Koningkrijk, Zwitserland, Italië, Potrugal en Oostenrijk

Zone 4: Denemarken, Zweden, Finland, Noorwegen, Polen, Griekenland en Tsjechië

LEVERINGSTIJDEN EN VERZENDING VAN JE BESTELLING 

JIMINI's verstuurd je bestelling binnen twee werkdagen na bevestiging van ontvangst. Zodra het is verzonden, krijg je een volgnummer voor het pakket op de Colissimo website. 


Colissimo diensten heeft een levertijd van 48 uur (2 werkdagen) en 5 tot 7 dagen voor internationale leveringen.

VERZENDKOSTEN

Bezorgkosten voor het vasteland van Frankrijk (inclusief Corsica) zijn van 5,80 € als je de Colissimo optie of 4,20 € aan een winkel in de buurt wilt bezorgen. Bij bestellingen boven 30 € is de levering gratis, geniet er van! 


Zone 1: €5,20 incl Btw.

Zone 2: €5,90 incl Btw.

Zone 3: €6,90 incl Btw.

Zone 4: €6,90 incl Btw.

Het versturen van pakketjes

Pakjes worden verzonden op werkdagen (maandag tot en met vrijdag), op de dag dat we je betaling ontvangen, indien dit vóór 11 uur is. Pakketen worden standaard verzonden. Bij aangetekende versturen rekenen we extra kosten, neem dan contact met ons op. Verzendkosten zijn inclusief verpakking, verwerking en verzendkosten. Maak één complete bestelling, we kunnen geen twee verschillende bestellingen combineren en je betaalt bezorgkosten voor beide bestellingen.

Het pakket wordt verzonden op eigen risico; hoewel speciale zorg wordt toegekend aan pakketten met fragiele inhoud. Als je niet thuis bent wanneer het pakket wordt afgeleverd dan wordt er een niet-bezorgingsbericht achtergelaten en kun je het pakket ophalen bij je lokale postkantoor. Het pakket wordt tien dagen bewaard en dan teruggestuurd indien niet opgehaald. Alle pakketten die door het Postkantoor teruggestuurd zijn door het niet ophalen kan opnieuw worden verzonden op kosten van de klant; we geven geen geld retour.

VERLIES, DIEFSTAL OF SCHADE

JIMIN'S kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verloren, gestolen of beschadigde pakketten tijdens de levering. In geval van grote vertraging of traceeronderbreking adviseren wij je om contact op te nemen met de klantenservice van Colissimo, denk hierbij aan je track-and-trace nummer.

Bij beschadiging van de inhoud raden wij u aan om het pakket niet te accepteren. Alle geaccepteerde pakketten worden als compatibel beschouwd en geen retourzendingen of terugbetalingen zullen worden gedaan.

Ontdek ook

Een heerlijk assortiment