BUFFALOWORMEN - ORIGINAL

4,90 €

Dit product is niet langer op voorraad.

 verzending binnen 24 u.

picto-origine-4personnes Eetbare insecten - 2 tot 4 porties

gevriesdroogde buffalowormen, klaar om mee te koken!

picto-insectes-nature-allergènes Eetbare insecten bevatten dezelfde allergenen als schaaldieren

picto-europe-insectes-nature 100% Nederlandse eetbare insecten

picto-insectes-comestibles-cuisine Een bijzonder recept met insecten in elke doos!

CREEËR INNOVATIEVE RECEPTEN MET BUFFALO WORMEN  

Ontdek en nieuwe culinaire beleving met onze buffalowormen! Buffalowormen zijn de kleinste eetbare insecten in ons assortiment, maar ze moeten zeker niet vergeten worden. Ze zijn klein, erg krokant en perfect als topping of in groenteburgers. EET SMAKELIJK!

KOKEN MET BUFFALOWORMEN; NIEUWE SMAKEN EN NIEUWE MANIEREN OM TE KOKEN

Als je wat hulp nodig hebt met het gebruiken van insecten in je maaltijden, dan kan je onze blog volgen waar we verschillende recepten online zetten met eetbare insecten. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je zelf lekker aan de slag wil en wil experimenteren. Dan is het handig om te weten dat  insecten op erg veel verschillende manieren te bereiden zijn. Buffalowormen hebben een smaak tussen brood en noten in en zijn bij ons favoriet om mee te koken!

DE VOORDELEN VAN INSECTEN

Om het probleem wat ons voedselsysteem tegenwoordig onder ogen moet komen op te lossen, hebben we nieuwe oplossingen nodig. Sinds 2011 moedigt de FAO aan om eetbare insecten te kweken en te gebruiken als bron van eiwit. Ze zijn namelijk voedzaam en hebben weinig middelen nodig om gekweekt te worden. Ideaal!

Terwijl de industrie stapje voor stapje aan het groeien is, kan jij alvast beginnen met het koken van insecten!

Voedingswaardedeclaratie :

 Voedingswaarden per 100gr:
Energie 2340kJ / 484 kcal
Vetten 25g
waarvan verzadigde vetzuren 8g
Koolhydraten  6,7g
waarvan suickers 0g
Vezels 8g
Eiwitten 56,2g
Zout 0,4g

Rijk aan eiwitten en vezels.

Ingredienten : Gedroogde hele meelwormen (Alphitobius diaperinus)

Allergenen : Allergenen van schaaldieren, mijten. 

Bewaring en gebruik : Minimale houdbaarheid: 8 tot 12 maanden. Consumeer binnen 3 dagen na opening

LEVERING, PRIJS EN RETOURNEREN

JIMINI'S maakt gebruik van de Colissimo-diensten van La Poste om snelle leveringen in Frankrijk en Europa te waarborgen. 


Leveringszones

JIMINI's verzekert levering overal in Frankrijk (met extra kosten voor de Franse overzeese departementen en gebieden) en over heel Europa in deze gebieden:

Zone 1: België

Zone 2: Duitsland, Luxemburg en Nederland

Zone 3: Spanje, het Verenigd Koningkrijk, Zwitserland, Italië, Potrugal en Oostenrijk

Zone 4: Denemarken, Zweden, Finland, Noorwegen, Polen, Griekenland en Tsjechië

LEVERINGSTIJDEN EN VERZENDING VAN JE BESTELLING 

JIMINI's verstuurd je bestelling binnen twee werkdagen na bevestiging van ontvangst. Zodra het is verzonden, krijg je een volgnummer voor het pakket op de Colissimo website. 


Colissimo diensten heeft een levertijd van 48 uur (2 werkdagen) en 5 tot 7 dagen voor internationale leveringen.

VERZENDKOSTEN

Bezorgkosten voor het vasteland van Frankrijk (inclusief Corsica) zijn van 5,80 € als je de Colissimo optie of 4,20 € aan een winkel in de buurt wilt bezorgen. Bij bestellingen boven 30 € is de levering gratis, geniet er van! 


Zone 1: €5,20 incl Btw.

Zone 2: €5,90 incl Btw.

Zone 3: €6,90 incl Btw.

Zone 4: €6,90 incl Btw.

Het versturen van pakketjes

Pakjes worden verzonden op werkdagen (maandag tot en met vrijdag), op de dag dat we je betaling ontvangen, indien dit vóór 11 uur is. Pakketen worden standaard verzonden. Bij aangetekende versturen rekenen we extra kosten, neem dan contact met ons op. Verzendkosten zijn inclusief verpakking, verwerking en verzendkosten. Maak één complete bestelling, we kunnen geen twee verschillende bestellingen combineren en je betaalt bezorgkosten voor beide bestellingen.

Het pakket wordt verzonden op eigen risico; hoewel speciale zorg wordt toegekend aan pakketten met fragiele inhoud. Als je niet thuis bent wanneer het pakket wordt afgeleverd dan wordt er een niet-bezorgingsbericht achtergelaten en kun je het pakket ophalen bij je lokale postkantoor. Het pakket wordt tien dagen bewaard en dan teruggestuurd indien niet opgehaald. Alle pakketten die door het Postkantoor teruggestuurd zijn door het niet ophalen kan opnieuw worden verzonden op kosten van de klant; we geven geen geld retour.

VERLIES, DIEFSTAL OF SCHADE

JIMIN'S kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verloren, gestolen of beschadigde pakketten tijdens de levering. In geval van grote vertraging of traceeronderbreking adviseren wij je om contact op te nemen met de klantenservice van Colissimo, denk hierbij aan je track-and-trace nummer.

Bij beschadiging van de inhoud raden wij u aan om het pakket niet te accepteren. Alle geaccepteerde pakketten worden als compatibel beschouwd en geen retourzendingen of terugbetalingen zullen worden gedaan.

Ontdek ook

Een heerlijk assortiment