EIWITREEP - ABRIKOOS, GOJI & CHIA

23,90 €

 verzending binnen 24 u.

Barre-farine-criquet-12 Eiwitreep verrijkt met krekelmeel

 per insectreep

picto-allergene Insecten bevatten dezelfde allergenen als schaaldieren

Picto-sans-gluten-barreglutenvrij en zonder zuivel

Picto-organic-fig gemaakt met 81% biologische ingrediënten

eiwit, veel vezels en antioxidanten, en bron van ijzer en calcium

Laad jezelf op voor de hele dag!

We hebben JIMINI's repen ontwikkeld voor jouw dagelijkse energie! Helemaal van natuurlijke intrediënten, zonder kunstmatige rommel, om het jou naar de zin te maken. Ze bevatten veel eiwitten en antioxidanten, en voor 95% uit biologische producten van biologische teelt. Onze eiwitrepen (12 tot 16% eiwit!) zijn zeer geschikt voor duursporten.

Al onze repen zijn glutenvrij en bovendien zonder zuivel (behalve de Apple-Cinnamon) en van handzaam formaat. Om alle nutriënten te behouden drogen we de ingrediënten op een hele lage temperatuur. We gebruiken geen conserveermiddelen of chemische toevoegingen. Alle repen zijn bovendien door ons home-made in de pittoreske Parijsse buitenwijk Vaux-le-Pénil.

Onze heerlijke energierepen!

Vergeet die saaie en smakeloze energierepen! Wij combineren heerlijke zoete abrikozen met de antioxidanten an natuurlijke power van Gojibessen en chiazaad. Dankzij ons heerlijke krekelmeel zijn onze repen een prachtige eiwitbron. Alle eiwitten dragen bij aan de groei en het behoud van sterke spieren, en dat is wat je wil.

Dat is zelfs nog niet alles, we hebben namelijk ons best gedaan op een heerlijk recept. Het gedroogde fruit zorgt voor een snelle opname van calorieën, vezels, en antioxidanten. Dat is hoognodig voor duursporters, bijvoorbeeld. De zachte textuur van onze repen, die afkomstig is van het substantiële deel heerlijk gedroogd fruit, maakt dat je het gemakkelijk weghapt na een zware fysieke inspanning.

Déclaration nutritionnelle :

 Per 100g :Per 40g :% GDA per 40g  :
Energie (kJ / kcal) 1707/ 409 683 / 163,6 8%
Vetten (g) 20,2 8,1 12%
waarvan verzadigde vetzuren (g) 2,4 1,0 5%
Koolhydraten (g) 32,4 13,0 5%
waarvan suickers (g) 26,7 10,7 12%
Vezels (g) 9,2 3,7 18%
Eiwitten (g) 20,5 8,2 16%
Zout (g) 0,16 0,06 1%
Ijzer (mg) 4,8 1,9 14%
Magnesium (mg) 147,4 59,0 16%
Kalium (mg) 888,7 355,5 18%
Vitamin E (mg) 10,17 4,07 34%

Voedingsvoordelen: Rijk aan eiwitten, vezels en antioxidanten, bron van kalium, magnesium en ijzer.

Ingrediënten: dadels *, hele amandelen *, abrikoos 22% *, amandelpuree *, erwteneiwit*, zonnebloemeiwit*, gedroogde en vermalen krekel 5,5%, gedroogde gojibessen 4,5% *, honing *, chiazaad 3,5% *, geconcentreerd abrikozensap 3,5%, natuurlijk aroma.

Allergenen : Allergenen van schaaldieren, mijten. Kan: gluten, soja, lactose, sulfieten en noten bevatten. Bewaar op een donkere en droge plaats

Bewaring en gebruik : Minimale houdbaarheid: 8 tot 12 maanden. 

*Biologisch gecertificeerde ingrediënten.

Gecertificeerd FR-BIO-01

WAT TE DOEN MET INSECTENMEEL?

Je steak vervangen met insecten? Misschien nog niet helemaal! Al wordt er wel meer en meer gediscussieerd over alle voordelen van insectenmeel. Insectenmeel staat ook bekend als insectenpoeder, het heeft van nature dezelfde voedingsvoordelen als hele insecten, alleen een hogere concentratie van eiwitten, mineralen, aminozuren, omega, enz... Helemaal volgepropt met goede dingen. Dit is de perfecte oplossing voor mensen die in eerste instantie zijn afgeschrikt zijn van het uiterlijk van insecten, iets dat nu onzichtbaar wordt. 

utiliser de la farine d'insectes

VERSCHILLENDE PRODUCTEN MET DE INSECTENMEEL

Momenteel wordt insectenmeel gebruikt als een ingrediënt om voedingsstoffen toe te voegen aan sommige producten, zoals energierepen. Maar ook als een ingrediënt in chips, crackers of zelfs in sommige milkshakes!

Er zijn bedrijven die een stapje verder gaan en de insectenmeel gebruiken met de intentie om een deel van het traditionele groente- of dierlijke proteïne te vervangen, door het maken van een tofusteak of zelfs een insectensteak.

Het insectenmeel kan ook gebruikt worden als gemengd worden met een andere soortmeel. Het kan dan worden geconsumeerd omdat het goede voedingstoffen bevat en je als nog een lekker gebak, brood, cake enz. kan maken.

Insectenmeel of insectenpoeder?

De definitie van het woord «meel» is «een poeder die wordt verkregen door voedsel in kleine stukjes te malen», dus beide woorden passen. Maar wij hebben gekozen voor meel, want dat vinden we meer geschikt voor de voedselmarkt.

Ontdek ook

Een heerlijk assortiment