HET GROTE INSECTENPARTYPAKKET

59,90 €

Instead of 64,10 €

- +

 verzending binnen 24 u.

Picto-4pers 9 doosjes eetbare insecten 

picto-x1 (Super) flesopener

picto-x1 (Super) JIMINI's canvas tas

picto-made-in-france Onze insecten zijn gekweekt in Europa en in Frankrijkverwerkt

picto-allergène Insecten bevatten dezelfde allergenen als schaaldieren

Jij wordt een snackheld met ons insectenborrelpakket!

We hebbener lang over nagedacht, maar dit is de ultieme verpakking waarmee je al onze insecten in één doos ontdekt. Dankzij het pakket kun je onze eetbare sprinkhanen, krekels en meelwormen ontdekken. Zo heb je ook altijd snacks in huis voor onverwacht bezoek.

In dit pakket zit

Het was nog nooit zo eenvoudig om eetbare insecten te kopen als met Jimini's

Sprinkhanen, krekels en meelwormen worden vanavond uitgenodigd! Perfect voor een feestje met vrienden of om met je familie te delen, je bestelt dit pakket direct van de website. Of je nu meer houdt van krekels of gekruide meelwormen, het hele pakket gaat je verrassen! Dat is niet alles, je moet natuurlijk ook je drankjes openen en dat kan met de flessenopener, de insecten kun je meenemen met de tas die ook in het pakket zit.

Bewaring en gebruik : Minimale houdbaarheid: 8 tot 12 maanden. Consumeer binnen 3 dagen na opening.

MIJN 1E EETBARE INSECT

Voordat je begint

De eerste keer dat je een eetbare insect wilt eten (en dat is zeker niet de laatste, beloofd) is met JIMINI'S!

Ten eerste, zorg ervoor dat je niet allergisch bent voor insecten! Ja, dat klopt, je kunt dus allergisch zijn voor eetbare insecten. Eigenlijk net als voor andere soorten voedsel.

Het zal je misschien verbazen, maar eetbare insecten zijn deel van de schaaldierenfamilie, zoals zeevruchten (krabben, garnalen, gamba's). Als je dus een schaaldierenallergie hebt, dan kan het zijn dat je allergisch ben voor insecten.


Voor degene die niet allergisch zijn voor een van die kleine wezens, je hebt geen excuus meer: Je moet een insect eten!

Eetbare insecten voor iedereen

Maar welke?! Een sprinkhaan!? Te groot voor de eerste keer! Een krekel? Waarom niet!

Misschien wil je wel onze meelwormen proberen, onze overheerlijke meelwormen, gekruid met knoflook en kruiden!

Als eerste zul je naar ze kijken in hun verpakking, gefascineerd als een klein kindje dat net iets te weinig in zichzelf geloofd. Je wilt ze proberen! Je MOET ze proberen!

Het eerste dat je zult merken is dat de insect vrij krokant is. Daarna proef je de smaken van knoflook en kruiden... Hmmmm, eetbare insecten zijn verukkelijk!

Nu wil je er nog eentje, je besluit om een sprinkhaan te eten. Groter, indrukwekkender, maar nog steeds erg lekker!

Sindsdien heb je nooit meer terug gekeken. Je bent gek op de eetbare insecten van JIMINI'S! Iedere keer als je op bezoek gaat bij vrienden, zul je ze dwingen om een meelworm, krekel of misschien zelfs een sprinkhaan te eten. Er zijn zoveel smaken om uit te kiezen; sesam en komijn, tijm en oregano, knoflook & kruiden, bbq, zoete mango, fruitige curry, paprika, Griekse kruiden, peper & gedroogde tomaten ...

Simpel die insecten

Je hebt het gedaan! Proficiat! Als je de tijd neemt om erover na te denken, zul je zien dat eetbare sprinkhanen eigenlijk gewoon land-garnalen zijn en ze niet anders zijn dan oesters, slakken, vlees en sushi ... Gelukkig is JIMINI'S hier om ons wijzer te maken!

Nu dat je een ervaren insecteneter bent, welke van deze eetbare insecten heb je het liefst? Inspireer je vrienden en laat ze een insect eten! Als je jouw ervaring of je foto's met eetbare insecten met ons wilt delen: stuur ze dan naar ons op onze Facebook, Instagram of Twitter met #eatsmaller :)

    Nom : R. Albert.
    Date : 20/09/20

    MEELWORMEN - SESAM & KOMIJN met een datum van 01/09/2018 is niet goed. toch eigenlijk houdbaar tot mei 2019

Ontdek ook

Een heerlijk assortiment