SPRINKHANEN - CACAO

6,90 €

 verzending binnen 24 u.

Kant en klare sprinkhanen - 2 tot 4 porties

Picto-10g knapperige en gekruide eetbare sprinkhanen

Picto-allergène Eetbare insecten bevatten dezelfde allergenen als schaaldieren

Picto--criquet-rouge-alg Geproduceerd in Frankrijk met 100% Nederlandse eetbare insecten. 100% natuurlijk

EETBARE INSECTEN MET EEN PITTIGE EN WARME SMAAK

Onze heerlijke cacao sprinkhanen zijn perfect om je aan het zuiden van Frankrijk te laten denken. Daarnaast smaken meelwormen van nature nootachtig en zijn ze heerlijk krokant.

Ontdek en deel ze met je vrienden!

HET ETEN VAN SPRINKHANEN IS GOED VOR JE LIJF!

De sprinkhaan, de neef van de garnaal, is het grootste eetbare insect dat je bij JIMINI’S kunt vinden. Natuurlijk dicht bij de smaak van hazelnoten, bieden we het hier gesublimeerd aan met een essentiële smaak van de snack: cacao !

Het zal zowel kinderen als ouders aanspreken gedurende vier uur en kleine hongergevoelens. Ons complete assortiment is ontworpen voor dagelijkse consumptie, met een veelvoud aan producten en smaken voor alle behoeften.

Ons nieuwe zoete recept voor sprinkhanen gekruid met cacao, gekookt op lage temperatuur in de oven om al hun voedingswaarde te behouden, zal u ten koste van alles verrassen en verrassen!

HET ETEN VAN SPRINKHANEN IS DUURZAM!

Als we op de manier blijven eten zoals we doen zijn we op de lange termijn niet duurzaam bezig. We moeten op zoek gaan naar duurzame alternatieven. Eetbare insecten worden tegenwoordig al gegeten door meer dan 2 miljard mensen en kunnen een deel van de oplossing voor het wereldvoedselprobleem zijn.

Insecten kweken is makkelijk, ze hebben weinig voedsel en water nodig en stoten weinig broeikasgassen uit.

Let op! Overal ter wereld worden insecten gegeten omdat ze lekker zijn (niet omdat het moet, gewoon omdat het kan).

Daarom werken we bij Jimini's elke dag hard om je bewust te laten worden van deze delicatessen.

Sluit vandaag aan bij het Jimini's avontuur en de planeet zal je dankbaar zijn!

Voedingswaardedeclaratie :

 Voedingswaarden per 100gr:
Energie 1558kJ / 371 kcal
Vetten 10g
waarvan verzadigde vetzuren 4,0g
Koolhydraten 21g
waarvan suickers 17g
Eiwitten 43g
Zout 0,3g

 Gedroogde Europese treksprinkhaan met een laagje van cacao en suiker.

INGREDIËNTEN: gedroogde hele Europese treksprinkhaan* (Locusta migratoria) 59%, suiker, cacaopoeder 6,3%, glansmiddel: Arabische gom.

Waarschuwing: mensen die allergisch zijn voor weekdieren en schelpdieren en/of voor mijtachtigen kunnen een
allergische reactie krijgen bij de consumptie van insecten. Kan sporen van noten, melk, gluten, ei, en sesamzaden bevatten.

Bewaarcondities: Droog en donker bewaren. Na opening binnen 3 dragen consumeren.

LEVERING, PRIJS EN RETOURNEREN

JIMINI'S maakt gebruik van de Colissimo-diensten van La Poste om snelle leveringen in Frankrijk en Europa te waarborgen. 


Leveringszones

JIMINI's verzekert levering overal in Frankrijk (met extra kosten voor de Franse overzeese departementen en gebieden) en over heel Europa in deze gebieden:

Zone 1: België

Zone 2: Duitsland, Luxemburg en Nederland

Zone 3: Spanje, het Verenigd Koningkrijk, Zwitserland, Italië, Potrugal en Oostenrijk

Zone 4: Denemarken, Zweden, Finland, Noorwegen, Polen, Griekenland en Tsjechië

LEVERINGSTIJDEN EN VERZENDING VAN JE BESTELLING 

JIMINI's verstuurd je bestelling binnen twee werkdagen na bevestiging van ontvangst. Zodra het is verzonden, krijg je een volgnummer voor het pakket op de Colissimo website. 


Colissimo diensten heeft een levertijd van 48 uur (2 werkdagen) en 5 tot 7 dagen voor internationale leveringen.

VERZENDKOSTEN

Bezorgkosten voor het vasteland van Frankrijk (inclusief Corsica) zijn van 5,80 € als je de Colissimo optie of 4,20 € aan een winkel in de buurt wilt bezorgen. Bij bestellingen boven 30 € is de levering gratis, geniet er van! 


Zone 1: €5,20 incl Btw.

Zone 2: €5,90 incl Btw.

Zone 3: €6,90 incl Btw.

Zone 4: €6,90 incl Btw.

Het versturen van pakketjes

Pakjes worden verzonden op werkdagen (maandag tot en met vrijdag), op de dag dat we je betaling ontvangen, indien dit vóór 11 uur is. Pakketen worden standaard verzonden. Bij aangetekende versturen rekenen we extra kosten, neem dan contact met ons op. Verzendkosten zijn inclusief verpakking, verwerking en verzendkosten. Maak één complete bestelling, we kunnen geen twee verschillende bestellingen combineren en je betaalt bezorgkosten voor beide bestellingen.

Het pakket wordt verzonden op eigen risico; hoewel speciale zorg wordt toegekend aan pakketten met fragiele inhoud. Als je niet thuis bent wanneer het pakket wordt afgeleverd dan wordt er een niet-bezorgingsbericht achtergelaten en kun je het pakket ophalen bij je lokale postkantoor. Het pakket wordt tien dagen bewaard en dan teruggestuurd indien niet opgehaald. Alle pakketten die door het Postkantoor teruggestuurd zijn door het niet ophalen kan opnieuw worden verzonden op kosten van de klant; we geven geen geld retour.

VERLIES, DIEFSTAL OF SCHADE

JIMIN'S kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verloren, gestolen of beschadigde pakketten tijdens de levering. In geval van grote vertraging of traceeronderbreking adviseren wij je om contact op te nemen met de klantenservice van Colissimo, denk hierbij aan je track-and-trace nummer.

Bij beschadiging van de inhoud raden wij u aan om het pakket niet te accepteren. Alle geaccepteerde pakketten worden als compatibel beschouwd en geen retourzendingen of terugbetalingen zullen worden gedaan.

Ontdek ook

Een heerlijk assortiment