Ga terug

EETBARE BUFFALOWORMEN ETEN MET JIMINI'S: DE COMPLETE GIDS!

manger des insectes avec jimini's c'est facile et délicieux! Les vers de farine sont riches en protéines

Iedereen heeft het over eten van buffalowormen! Dus waarom begin je vandaag niet met Jimini's? We hebben 5 jaar ervaring en heel Europa afgezocht. Inmiddels hebben meer dan 1 miljoen mensen onze krokante borrelinsecten gegeten. Om makkelijk in te stappen hebben wij een stappenplan voor je gemaakt! Haal je vrienden erbij en probeer onze buffalowormen.

Buffalowormen eten in 4 stappen


1) Maak je doos met eetbare insecten open, schenk je favoriete drankje in, maak voorzichtig je zakje buffalowormen open en doe ze in een bakje.
2) Is het je eerste keer? No worries, we hebben meer dan 5 jaar eraring en al meer dan 1 miljoen mensen gingen je voor. Haal je vrienden erbij en ga met ons op avontuur!
3) Om de buffalowormen écht goed te proeven neem je uiteraard een volle hand, nu ben je er klaar voor om lekker insecten te eten.
4) Blijf lachen, beweeg je hand gevuld met buffalowormen naar je mond, stop ze in je mond, kauw. En klaar is kees! Je hebt je buffalowormen gegeten. Herhaal vanaf stap 3.

De eiwitrijke buffalowormen.

Het doel van Jimini's is om eetbare insecten op jouw bord te krijgen! Ze hebben een super voedingsaarde en zijn duurzaam te kweken. Ze kunnen bijdragen aan het wereldvoedselvraagstuk.

We begonnen met het maken van de borrelinsecten omdat wij vinden dat het helder moet zijn wat op jouw bord ligt!

Maar we hebben de buffalowormen ook vermalen om onze pasta en granola te verrijken.

Neem je vrienden mee, ben de eerste die buffalowormen eet. De eetbare insecten zijn bij je in de buurt!