Welkom bij Jimini's! 

Espace professionnel JIMINI'S

Wederverkoper worden? (Speciaalzaak, conceptstore, distributeur, gespecialiseerde keten)

Welkom bij Jimini's!


Ben je een manager van een speciaalzaak of een bierwinkel? Ben je een inkoper voor een (grote) distributeur of een gespecialiseerde keten (sport, biologische producten, warenhuis)?

Zo ja, neem dan contact met ons op om onze eetbare insecten te ontdekken en ons assortiment aan jouw winkel toe te voegen.

Sinds 2012 heeft Jimini's meer dan 700 partnerships opgebouwd in zes verschillende Europese landen. We zouden het te het vinden als jij daar ook deel van uit gaat maken!

Al onze insecten zijn gekweekt in Europa
We produceren onze producten in Franrijk, in Vaux-le-Pénil, in de buurt van Melun
Onze producten zijn lekker (en gezond!)

Mail ons via coucou@jiminis.com voor meer info.


Wij staan tot je beschikking als het gaat om het geven van proeverijen en in het geven van advies met betrekking tot de verkoop en plaatsing.
En ten slotte zijn we goede luisteraars (Evelien) en we zijn vriendelijk (Nicolas) en lachend we veel (vooral Thibaud), en dit is gratis!
Je bent een cateraar, een chef-kok, manager van een restaurant, bar of hotel

Wil je de beste eetbare insecten op het menu aanbieden? Als dat zo is, dan hebben we goed nieuws. Wij hebben ze! Allemaal Europees, per kilo te koop, gekruid of niet gekruid. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Je hebt een evenement (enbureau) of bent een vereniging

Bent je op zoek naar eetbare insecten voor een eventement? Als zakelijk geschenk? Of voor iets anders? Neem dan contact met ons op, vertel ons wat je nodig hebt en we leveren op maat gemaakte oplossingen.