1

Onze missie:
Wij willen dat JIJ insecten gaat eten!xxx

(en dat je ze lekker vindt)

Wij zijn Jimini's en wij willen de wereld (een klein beetje) veranderen, beginnen met het stap voor stap introduceren van een gezonde en duurzame bron van voedingsstoffen in ons dieet, eetbare insecten.

Waarom?

Waarom?

  • Insecten hebben minder voedsel en water nodig dan vee.
  • Insecten zijn snel te kweken.
  • De voedingswaarde van insecten is van hoge kwaliteit.
  • Met al hun smaken zijn insecten een culinaire revolutie.

Klein, maar machtig.

De vroege vogel vangt de wurm!

Je hoeft niet persé morgen te beginnen met alleen maar insecten te eten, ons doel is om jou het te laten proberen en het lekker te vinden.

Daarnaast, hebben insecten grote voordelen in vergelijking met andere conventionele bronnen van eiwit.

Insecten zijn rijk aan eiwitten...

...En even over het milieu

2

We maken lekkere, gezonde en aantrekkelijke producten.

Sinds 2012 hebben we lekkere producten ontwikkeld zodat jij entofomagie kan ontdekken met de beste eetbare insecten. Als bezige bijtjes werken we aan nieuwe producten waarin je onze insecten ziet, of niet ziet.

Deel je insecten met je vrienden!

Dat is waar het begon, het plezier van het hebben van een gezellige tijd met vrienden. Borrelen is het perfect moment om onze gekruide insecten te eten.

Het is makkelijk koken met onze insecten!

Koken is de beste manier om een nieuw ingrediënt te ontdekken! Begin met insecten en ontdekt de beste recepten.

Krijg de kracht van krekels!

Insecten hebben veel gezondheidsvoordelen. Probeer het met onze producten met insectenpoeder! Klein maar machtige, size doens't matter!

3

Traceerbaar en hoge kwaliteit!

Onze insecten worden allemaal in Europa gekweekt, in de beste boerderijen om jouw te garanderen van kwaliteit en traceerbaarheid. Ze eten alleen GMO vrije groenten en worden gevriesdroogd een proces dat er voor zorgt dat ze hun voedingsstoffen behouden.

Onze producten worden verwerkt in onze fabriek in Vaux le Pénil, in de buurt van Melun zuidelijk van Parijs. We zorgen hoge kwaliteit insecten en ingrediënten. Onze hele insecten zijn gekruid met natuurlijke kruiden en onze repen worden gemaakt met biologisch gedroogd fruit, amandelen en chocolade.

Pauze neemt onze research and development afdeling nooit, as we speak blijven we bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten gemaakt van insecten. Volg ons op social media om up to date te blijven!

4

Laten we de werld veranderen (oké, een klein beetje dan)!

Jimini's werkt voor jou

Hoge kwaliteit producten, verwerkt in Frankrijk.

Onze producten zijn gemaakt van hele en verwerkte insecten, gekweekt in Europa om traceerbaarheid en kwaliteit te garanderen. In onze receptuur gebruiken we natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit, met de hand gemaakt (én liefde) in onze eigen fabriek.

Aandacht voor het milieu

We zijn vastbesloten om onze impact op het milieu te verminderen. We gebruiken karton dat voor 50#% gerecycled is, gebruiken zo min mogelijk energie in de fabriek, we zorgen voor zo min mogelijk voedselkilometers en produceren zo min mogelijk afval.

Echt betrokken zijn

Elk jaar geven we 2#% van ons netto inkomen af aan stichtingen die zich voor het milieu inzetten.

Onderwijs

We nemen regelmatig deel aan onderwijsactiviteiten om de attitude tegenover duurzaam voedsel te veranderen. We zijn het inderdaad niet gewend om insecten te eten in onze cultuur, dus we moeten onderwijs geven, zeker aan jongeren en kinderen die te maken krijgen met de gevolgen van de overconsumptie van de mens.

Pas op met allergieën!

Weinig mensen weten dat insecten tot de familie van geleedpotige horen en dus zijn ze familie van schaaldieren, stofmijten en spinachtigen.

Als je allergisch bent voor een van deze dieren, neem geen onnodig risico.
Insecten eten is waarschijnlijk niet aan je besteed.