GRANOLA MET EETBARE INSECTEN, RIJK AAN EIWITTEN!

3507Granola insecten eiwitten

Nee, geen granola insecten koekjes, maar een soort van gebakken muesli. Met wat grotere stukken erin die je als tussendoortje kunt eten en de rest voor in je yoghurt. We hebben onze granola gemaakt met havermout, een beetje olie, gedroogd fruit en wat honing.

Ontdek onze granola met extra insecten eiwit.

Waarom zou je dat doen?

Nou, eiwit wordt vooral gebruikt voor het herstel van je spieren en weefsels en ze geven je een gevoel van verzadiging. De hele ochtend verzadigd zijn na je ontbijt en dat door granola met insecteneiwitten te eten. Wat wil je nog meer? Misschien hoef je zelfs geen koffie meer te drinken…
Insectenpoeder, vol met eiwitten en meer.

Veel mensen weten dat insectenpoeder (of insectenmeel) rijk is aan goede voedingsstoffen. Door deze aminozuurprofielen van insecteneiwit te combineren met dat van tarwe krijgen we een schitterend aminozuurprofiel waardoor je alle essentiële aminozuren in een maaltijd combineert. Sommige insecten soorten bevatten 45% of zelfs 75%(!) eiwit als ze gedroogd zijn. Daarnaast bevatten ze gezonde vetten, zink, ijzer, koper, mangaan, selenium, fosfor en magnesium. Er is dus weer een nieuwe manier om meer insecten te eten en eiwit uit je voeding te halen. Een ideale manier voor sporters om op een duurzame manier aan hun eiwit te komen. Wij zijn bij ons ontbijt al bezig met het voedsel van de toekomst. Doe je mee?

Nieuwste artikelen

 • Het lijkt misschien maar een formaliteit, maar voor ons is het een belangrijke stap! Met gepaste ...

  Lees verder
 • Een verjaardag, jubileum, geboorte, communie, diploma, verhuizing, bruiloft, Sinterklaas, Kerst, Valentijnsdag, ...

  Lees verder
 • In Noord-Amerika heten ze candy apples, in andere Engelstalige landen ook wel toffee apples en in Frankrijk ...

  Lees verder
 • Wij voorzien jullie graag van de beste eetbare insectenproducten. Iedere hap moet smaken en dat begint ...

  Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *