EET INSECTEN BIJ JE IJS!

4291IJS met insekten

Insecten met ijs combineren, zijn we soms gek geworden? Je denkt misschien niet meteen aan een insect bij je ijsje, maar bij Jimini’s houden we ervan om je in onverwachte richtingen te sturen!
Als je onze zoete insecten al hebt geprobeerd, weet je dat insecten en een zoete smaak goed samengaan. Het is niet voor niets dat karamel-zeezout een van de populairste smaken van het moment is! Insecten hoeven dus niet per definitie een hartige traktatie te zijn. Onze zoete mango krekels combineren de heerlijke fruitige mangosmaak met deze onderscheidende crunch, net zoals je dat zou vinden in een tropisch fruitige muesli. Insecten zijn namelijk heerlijk knapperig, net als gepofte rijst.

Het enige dat je nog hoeft te doen is een smaak kiezen die je lekker vindt en ze zijn zo klaar voor bij je nagerecht. Een smaak als ‘zoute karamel’ of ‘mokka’ zou bijvoorbeeld prima passen bij je ijs. Een gezonde en smakelijke snack boordevol eiwitten.
Verkruimelde insecten toevoegen aan je ijs is een geweldige manier om insecten te eten. We maakten er al eens een cookiecrumble van en dat was fantastisch. Het is ook een goede manier om insecten te camoufleren voor iedereen die misschien nog een beetje terughoudend is, zo proberen ze het waarschijnlijk wél.

Welke smaken met insekten werken?

Dus welke smaken zouden werken met onze zoete mango-krekels? Nou, je kunt niet fout gaan met chocolade, dus waarom zou je er geen fruitige draai aan geven? Je kunt ook wat vers fruit toevoegen, samen met de insecten. Een kokosijsje zou worden omgetoverd tot een tropische traktatie met de toevoeging van mango-krekels – je waant je direct op een tropisch strand.
Of wat dacht je van een acai-bowl met mango krekels? Antioxidanten met extra eiwit, ijzer en b12. Beter gaat het niet worden.

Nieuwste artikelen

 • Het lijkt misschien maar een formaliteit, maar voor ons is het een belangrijke stap! Met gepaste ...

  Lees verder
 • Een verjaardag, jubileum, geboorte, communie, diploma, verhuizing, bruiloft, Sinterklaas, Kerst, Valentijnsdag, ...

  Lees verder
 • In Noord-Amerika heten ze candy apples, in andere Engelstalige landen ook wel toffee apples en in Frankrijk ...

  Lees verder
 • Wij voorzien jullie graag van de beste eetbare insectenproducten. Iedere hap moet smaken en dat begint ...

  Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *