Duurzaam geven maakt nóg gelukkiger

5420

Een verjaardag, jubileum, geboorte, communie, diploma, verhuizing, bruiloft, Sinterklaas, Kerst, Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag,.. We geven elkaar het hele jaar rond cadeaus. Als felicitatie, bedankje of gewoon zomaar omdat je niet met lege handen aan wilt komen. Geven is ook leuk natuurlijk. Het is zelfs wetenschappelijk aangetoond dat geven gelukkig maakt! Maar het mag best eens wat bewuster als je het ons vraagt.

Wij bij JIMINI’S willen de wereld graag een KLEIN beetje veranderen. Elkaar het hele jaar door rommel geven vinden we dan ook geen goed idee. Bij WAAR hebben ze precies dezelfde gedachte. Een cadeauwinkel voor duurzame producten met een goed verhaal en mooi design. Fair trade, biologisch, ecologisch, gerecycled of gemaakt in sociale werkplaatsen. Allemaal op de een of andere manier duurzaam geproduceerd. Van woonaccessoires tot boeken en van mode tot food. Er liggen maar liefst 17 van onze producten in hun 22 winkels en daar zijn we trots op! Een aantal is ook via de webshop te bestellen: www.waarenhuis.com.

Geef je niet alleen graag duurzame cadeaus, maar geef je ook graag zelf een feestje? Bestel dan Het Grote Insectenpartypakket op www.jiminis.nl! Hierin zitten 9 doosjes eetbare insectensnacks, een flesopener en een mooie JIMINI’S tas van canvas. Weer eens iets anders dan kaas en worst!

Nieuwste artikelen

 • Het lijkt misschien maar een formaliteit, maar voor ons is het een belangrijke stap! Met gepaste ...

  Lees verder
 • In Noord-Amerika heten ze candy apples, in andere Engelstalige landen ook wel toffee apples en in Frankrijk ...

  Lees verder
 • Wij voorzien jullie graag van de beste eetbare insectenproducten. Iedere hap moet smaken en dat begint ...

  Lees verder
 • Op 1 april (geen grap) is het droogteseizoen weer begonnen. Ja, je leest het goed: ook in ons ‘n ...

  Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *