MEELWORMEN - NOOTMUSKAAT COMTÉ

6,90 €

- +

34 in voorraad,

 verzending binnen 24 u.

Kant en klare meelwormen - 2 tot 4 porties

Picto-18g knapperige en gekruide eetbare meelwormen

Eetbare insecten bevatten dezelfde allergenen als schaaldieren

Picto--criquet-rouge-alg Geproduceerd in Frankrijk met 100% Nederlandse eetbare insecten. 100% natuurlijk

MEELWORMEN ETEN, EEN PERFECTE KENNISMAKER MET ENTOMOFAGIE

De subtiele smaak van meelworm lijkt erg op die van amandelen en cashewnoten. We verrijken de smaakbeleving van dit leuke insect met onze Comté-kaas en nootmuskaatser receptuur. .
De smaakpapillen dansen voor een aperitief? Eetbare meelwormen (ook bekend als Tenebrio molitor) zijn een uitstekende vervanger voor noten, rozijnen of pretzels. In quiches kunnen ze bijvoorbeeld worden gebruikt in plaats van in blokjes gesneden of gebakken ham als vervanging voor spek. 

 

Klein verhaaltje over entomofagie

De meelworm is een populair eetbaar insect in bijvoorbeeld bakkerijen en andere voedselproducties. Het is de larve van de zwarte kever, die uiteindelijk 1 tot 2 centimeter groot wordt. De larve kan levend gegeten worden en smaakt nootachtig, afhankelijk van het voedsel dat de worm krijgt smaakt hij naar hazelnoot of amandel. Het is nog wat te vroeg om levende eetbare insecten te verkopen in de supermarkt. Europeanen geven duidelijk de voorkeur aan gedroogde, knapperige, en gekruide eetbare insecten. Ontdek de voordelen van insecten in onze webshop!

Voedingswaardedeclaratie :


Voedingswaarden per 100gr:
Energie 1756kJ/421kcal
Vetten 23g
waarvan verzadigde vetzuren 7,0g
Koolhydraten 9,1g
waarvan suickers 3,9g
Vezels 7,2g
Eiwitten 42g
Zout 2,3g

Gedroogde gekruide meelwormen met nootmuskaat en een natuurlijk aroma van Comté.

INGREDIËNTEN: gedroogde hele meelwormen (Tenebrio molitor)* 67%, natuurlijk aroma van Comté (melk) 15%, glansmiddel: Arabische gom; nootmuskaat 2%.

Waarschuwing: mensen die allergisch zijn voor weekdieren en schelpdieren en/of voor mijtachtigen kunnen een
allergische reactie krijgen bij de consumptie van insecten. Kan sporen van noten, gluten, melk, ei, en sesamzaden bevatten.

Bewaarcondities: Droog en donker bewaren. Na opening binnen 3 dragen consumeren.

LEVERING, PRIJS EN RETOURNEREN

JIMINI'S maakt gebruik van de Colissimo-diensten van La Poste om snelle leveringen in Frankrijk en Europa te waarborgen. 


Leveringszones

JIMINI's verzekert levering overal in Frankrijk (met extra kosten voor de Franse overzeese departementen en gebieden) en over heel Europa in deze gebieden:

Zone 1: België

Zone 2: Duitsland, Luxemburg en Nederland

Zone 3: Spanje, het Verenigd Koningkrijk, Zwitserland, Italië, Potrugal en Oostenrijk

Zone 4: Denemarken, Zweden, Finland, Noorwegen, Polen, Griekenland en Tsjechië

LEVERINGSTIJDEN EN VERZENDING VAN JE BESTELLING 

JIMINI's verstuurd je bestelling binnen twee werkdagen na bevestiging van ontvangst. Zodra het is verzonden, krijg je een volgnummer voor het pakket op de Colissimo website. 


Colissimo diensten heeft een levertijd van 48 uur (2 werkdagen) en 5 tot 7 dagen voor internationale leveringen.

VERZENDKOSTEN

Bezorgkosten voor het vasteland van Frankrijk (inclusief Corsica) zijn van 5,80 € als je de Colissimo optie of 4,20 € aan een winkel in de buurt wilt bezorgen. Bij bestellingen boven 30 € is de levering gratis, geniet er van! 


Zone 1: €5,20 incl Btw.

Zone 2: €5,90 incl Btw.

Zone 3: €6,90 incl Btw.

Zone 4: €6,90 incl Btw.

Het versturen van pakketjes

Pakjes worden verzonden op werkdagen (maandag tot en met vrijdag), op de dag dat we je betaling ontvangen, indien dit vóór 11 uur is. Pakketen worden standaard verzonden. Bij aangetekende versturen rekenen we extra kosten, neem dan contact met ons op. Verzendkosten zijn inclusief verpakking, verwerking en verzendkosten. Maak één complete bestelling, we kunnen geen twee verschillende bestellingen combineren en je betaalt bezorgkosten voor beide bestellingen.

Het pakket wordt verzonden op eigen risico; hoewel speciale zorg wordt toegekend aan pakketten met fragiele inhoud. Als je niet thuis bent wanneer het pakket wordt afgeleverd dan wordt er een niet-bezorgingsbericht achtergelaten en kun je het pakket ophalen bij je lokale postkantoor. Het pakket wordt tien dagen bewaard en dan teruggestuurd indien niet opgehaald. Alle pakketten die door het Postkantoor teruggestuurd zijn door het niet ophalen kan opnieuw worden verzonden op kosten van de klant; we geven geen geld retour.

VERLIES, DIEFSTAL OF SCHADE

JIMIN'S kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verloren, gestolen of beschadigde pakketten tijdens de levering. In geval van grote vertraging of traceeronderbreking adviseren wij je om contact op te nemen met de klantenservice van Colissimo, denk hierbij aan je track-and-trace nummer.

Bij beschadiging van de inhoud raden wij u aan om het pakket niet te accepteren. Alle geaccepteerde pakketten worden als compatibel beschouwd en geen retourzendingen of terugbetalingen zullen worden gedaan.

Ontdek ook

Een heerlijk assortiment